Mi a villámrandi?

A rendezvényen maximum 7 nő és 7 férfi vesz részt. A Hölgyek helyet foglalnak egy egy asztalnál, az Urak leülnek velük szemben egyenként.

A pároknak 5 perc idejük van beszélgetni egymással, majd a csengő megszólalásakor egy lapon bejelölik, hogy a másik fél szimpatikus volt-e nekik. Ezt követően a férfiak átülnek a következő asztalhoz. Igény szerint mégegy körben tovább folytatódhatnak a beszélgetések húzott kérdések alapján. 

A végén az értékeléseket összevetjük, az eredményekrôl a résztvevőket másnap e-mailben kiértesítjük. Ha egy illetô keresztneve mellé “igent” ír valaki, ez a szemely értesítést kap az ôt bejelölôrôl. Egyéb esetekben nem küldünk  elérhetôségeket. 

A kb másfél órás rendezvényen minden jelentkezô a keresztnevével szerepel. 

Hasonló társkeresô rendezvények fővárosunkban több, mint tíz éve működnek. Ez idő alatt több mint tízezren vettek részt rajta, találtak barátokra, társra  vagy beszélgettek társaságban egy kellemes délután. A zalaegerszegi 5percrandi rendezvényt a klasszikus villámrandi mintájára ez év január végén indítottuk és azóta csak pozitív visszajelzéseket kaptunk vissza kialakult párkapcsolatokról, további randiról, kellemes beszélgetésekről, illetve a hangulatos helyszínről, ahol egy pillanatra sem érezték feszélyezve magukat a résztvevők. 

 A jelentkezés kétféle módon történhet: 

- telefonon 

+36-30-868-0703, +36-30-868-6059

- "jelentkezés " gombra kattintva 

Célszerű bejelölni  a korosztályt is, így lehetôség szerint több korcsoportnak szervezünk idôpontokat. 

 A következő időpontok:  

 

A villámrandi rendezvény a 2016-os évben Zalaegerszegen szünetel.

 

További kérdés esetén a megadott telefonszámokon érdeklődhet.