Villámrandi-net?

A villámrandi előnyei a többi ismerkedési lehetőségekkel szemben:

-A személyes találkozás során 5 perc elég ahhoz,hogy kialakuljon a kölcsönös szimpátia.

-Időhatékony! Felmérések szerint 10 villámrandin történő találkozásból 2-3 egyezéssel végződik. Az online társkeresőkön ezzel szemben 100 ból 1,vagy még kevesebb az arány.

-Nálunk mindenki ugyanazon okból van jelen, hogy egy könnyed délután, csendes zárt helyen, kötetlenül tudjon beszélgetni, megismerni másokat.

Ragadd meg Te is az alkalmat!

Randevú öt percben?

Mindenki vágyik arra, hogy rátaláljon a szerelem, de van úgy, hogy nincs más hátra, nekünk kell a keresésére indulni. Ne ijedjen meg senki, a kutatás sikeréhez nem kell messze földre utazni, elég Zalaegerszegen maradni és esélyt adni a boldogságnak öt percben.

A rapid randi, vagy villám randi ötlete nem új dolog, de annál népszerűbb, sőt egyre sikeresebb program. Ahelyett, hogy az online ismerkedés akadályokkal teli talaján bukdácsolsz, próbáld ki egy biztonságos keretek között megrendezett, élő ismerkedés lehetőségét!

Amíg az online társkeresők gyakran tartogatnak negatív tapasztalatokat a reménykedőknek, addig nálunk kellemes környezetben, sikerélményekkel gazdagodva ismerkedhetsz és beszélgethetsz hasonló érdeklődésű jelöltekkel.

Itt nem kell attól tartanod, hogy becsapnak, hazudnak vagy nem jönnek el a megbeszélt találkozóra, ráadásul egyszerre több randi partnered is lesz egyetlen este folyamán.

Gyere, és leld meg nálunk a szerelmet a rapid randi segítségével, Zalaegerszegen!

rapid randi

Adj esélyt a szerelemnek!

Az ember társas lény, ez már az ősidők óta végigkövethető, tisztázott tény. A génjeinkbe van kódolva a szerelem és a társ, illetve a családalapítás és a biztonságos környezet utáni vágy. Azonban az évszázadok alatt sokat változott a társkeresés folyamata. Míg hajdanán elfogadott volt, hogy érdeken alapuló házasságok köttessenek, addig napjainkra a szabad választás joga áll fenn. Sajnos mégsem olyan egyszerű megtalálni a szerelmet, mint azt sokan szeretnék.

Van azonban egy megoldás, amely a mai felgyorsult és elidegenedett világban tökéletes választás lehet. A társkeresők sokszor kínálnak valótlan feltételeket, így sokan tartanak hitelességüktől. Ám akadnak olyan párkereső oldalak, melyek valóban megbízhatóak, és segítenek, hogy ránk találhasson a szerelem!

Ha Te is szeretnéd megtalálni életed szerelmét, vagy szívesen ismerkednél a komfortzónádon kívül, ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal! Regisztráció nélküli párkereső oldalunk segítségével Te is rátalálhatsz az igaz szerelemre!

párkereső oldalak